Al vele jaren staat de Dobbeloop op onze hardloopkalender. 
Dit jaar hebben we gekozen voor de editie van zondag 26 maart 2023.                                                                                                                                                                            

De Dobbeloop

De Dobbeloop is een maandelijkse recreatieve wedstrijdloop, georganiseerd door de Nootdorpse IJsclub. Hij wordt gehouden in het natuurgebied rondom de Dobbeplas tussen Pijnacker en Nootdorp. Het parcours is vrijwel geheel autovrij en verhard door asfalt. De lopers worden begeleid door fietsers, pijlen en bemande posten.

Parcours

Via deze link is het parcours te vinden: Route Dobbeloop

Afstanden

De afstanden van de Dobbeloop zijn 3,2 -  5 - 10 en 15 kilometer.

Starttijden

Alle afstanden Dobbeloop (3,2 – 5 - 10 en 15 km):  11:00 uur

Start en clubhuis

De start is bij het clubhuis van de Nootdorpse IJsclub aan de Oudeweg 74 Nootdorp (achter de molen). Het clubgebouw is vanaf 10:00 uur geopend waar gelegenheid is tot omkleden en douchen.

Inschrijven

De inschrijving gebeurt ter plaatse bij het wedstrijdsecretariaat in het clubhuis. De inschrijfkosten voor de Dobbeloop bedraagt voor alle afstanden € 3,-. inclusief een consumptie.

Deze kun je declareren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef je deelname ook even door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we je uitslag op onze website kunnen plaatsen.

Belangrijke informatie over bereikbaarheid

Voorafgaand aan de Dobbeloop wordt ook nog een Kinderloop (start om 10:30 uur) en een Jeugdloop (start om 10:45 uur) gehouden. Door de drukte rondom start/finish vragen wij iedereen die met de auto komt om zoveel mogelijk ruim voor 10:30 uur aanwezig te zijn. Zo kunnen de kleinste lopertjes om 10:30 uur veilig starten.

Uitslagen

De uitslagen zijn terug te vinden op de website van de Nootdorpse IJsclub. Zie hiervoor: Uitslagen Dobbeloop (nootdorpseijsclub.nl)De Dobbeloop is een maandelijkse recreatieve wedstrijdloop, georganiseerd door de Nootdorpse IJsclub. Hij wordt gehouden in het natuurgebied rondom de Dobbeplas tussen Pijnacker en Nootdorp. Het parcours is vrijwel geheel autovrij en verhard door asfalt. De lopers worden begeleid door fietsers, pijlen en bemande posten. De start is bij ons clubhuis van de Nootdorpse IJsclub aan de Oudeweg 74 Nootdorp (achter de molen). 

De kinderloop tot en met 5 jaar (750 meter) start om 10.30 en de jeugdloop (1500 meter) start om 10.45 uur. De overige afstanden (3,2 - 5 - 10 en 15km) starten om 11.00 uur. De inschrijving gebeurt ter plaatse. Het clubgebouw is vanaf 10.00 uur geopend waar gelegenheid is tot omkleden en douchen. Deelname aan de kinderloop kost €2, voor de overige afstanden bedragen de deelname kosten €3,-. inclusief een consumptie. Wanneer de kinderen minimaal 6 van de 10 keer in het seizoen hebben meegelopen, dan krijgen ze een leuke herinnering. Van alle afstanden worden de uitslagen vastgelegd en over het algemeen dezelde dag op onze site gezet. Kijk hiervoor op onze uitslagen pagina.

Starttijden

Kinderloop 750m 10:30  
Jeugdloop 1500m 10:45  
Dobbeloop 

3.2km

5.km

10km

15km

11:00  Wanneer de IJsbaan geopend is zal alleen de 5km gelopen worden. Berichtgeving hierover zal gebeuren via de site of Facebook


Door de drukte rondom start/finish vragen wij iedereen die met de auto komt om zoveel mogelijk ruim voor 10.30 uur aanwezig te zijn. Zo kunnen de kleinste lopertjes om 10.30 uur veilig starten.

De Nootdorpse ijsclub dankt u alvast voor de medewerking.


Info:

https://www.nootdorpseijsclub.nl/hardlopen/dobbeloop

Enige weken voor de loop ontvangt u een e-mail van ons wedstrijdsecretariaat met informatie over de inschrijving.