Wij hebben besloten om deze loop, net als de overige door NN gesponsorde hardloopevenementen, op te nemen in onze hardloopkalender.

NN Dam tot Damloop

De Dam tot Damloop is één van de grootste en bekendste hardloopwedstrijden van ons land met jaarlijks zo’n 50.000 deelnemers. Waarvan 35.000 voor de hoofdafstand van 10 Engelse mijl.

De 38ste editie, omgedoopt tot NN Dam tot Damloop (10 Engelse mijl), wordt gehouden op zondag 22 september 2024 met op zaterdagavond 21 september 2024 de Damloop by night (5 Engelse mijl).

Informatie

Voor meer informatie, zie: https://www.nndamloop.nl.

Inschrijven voor actieve NN’ers

NN heeft 250 startbewijzen voor NN-collega’s in actieve dienst beschikbaar gesteld. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin jouw voornaam, achternaam, mailadres en de afstand die je wilt lopen (5 of 10 mijl). NN Running Events verzamelt de inschrijvingen en je ontvangt binnen twee weken na inschrijving een mail waarmee je zelf jouw ticket kunt claimen.

Spelregels

  • Je kunt tot uiterlijk 1 juli 2024 aanmelden
  • De startbewijzen (1 startbewijs per persoon) zijn alleen beschikbaar voor NN medewerkers (je dient te beschikken over een actief zakelijk nn mailadres)
  • Het toesturen gaat op basis van volgorde waar waarop de mails binnenkomen, vol is vol
  • Zijn de startbewijzen voor de door jou gekozen afstand op, dan krijg je hiervan bericht en kom je op de reservelijst
  • Wanneer je je ingeschreven hebt, maar toch niet mee kunt doen, meld je dan zo spoedig mogelijk af via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zodoende krijgt een collega die op de reservelijst staat nog de mogelijkheid om mee te doen
  • Als je je niet hebt afgemeld en niet aan de start verschijnt word je gevraagd ter compensatie een donatie van 20 Euro te doen aan het Jeugdeducatiefonds. De mail met donatieverzoek ontvang je na het evenement​

Dit gaat verder buiten ons (NNPV Runners) om. Hier hebben wij dan ook geen invloed op. Wij vragen wél aan de Runners die in actieve dienst van NN zijn van deze gratis inschrijfmogelijkheid gebruik te maken. Pas als alle 250 startbewijzen zijn vergeven, dan kun je jezelf via de reguliere wijze in te schrijven. Zie hiervoor de inschrijfprocedure verder in deze email. De kosten van eigen inschrijvingen aan actieve NN’ers worden niet vergoed als op het moment van inschrijving nog gratis startbewijzen via NN Running Events beschikbaar blijken te zijn.

Inschrijven voor overige Runners (10EM al UITVERKOCHT!!!!)

Inschrijven doe je online via Inschrijven – NN Dam tot Damloop - NL (nndamloop.nl)

De inschrijving is op 23 april 2024 van start gegaan. Let op: de inschrijving kan hard gaan dus wees er snel bij!

Declareren inschrijfkosten

Voor het declareren van het inschrijfgeld stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stuur hierbij ook een kopie van je betaalbewijs mee. Eventuele extra’s zoals een runningshirt, medaille graveren etc. worden niet vergoed.

Uitbetaling vindt uitsluitend plaats als je hebt deelgenomen. Dit wordt gecontroleerd door vermelding van je naam op de uitslagenlijst.

NN Runners Home

We gaan ervan uit dat er bij de NN Dam tot Damloop ook weer een NN Runners Home wordt ingericht. De actieve NN-collega’s die via NN Running Events een gratis startbewijs ontvangen, hebben in dat geval automatisch toegang tot het NN Runners Home. Aan de Runners die zich individueel inschrijven en toegang willen, vragen wij dit aan ons door te geven. Met opgave van de afstand en of je een hardloopmaatje of supporter mee wilt nemen. Wij gaan dan weer proberen om toegang voor je te regelen.