Op zaterdagavond staat de NN Zevenheuvelennacht van 7 kilometer op het programma. En op zondag de herfstklassieker van 15 kilometer.

Najaarsklassieker
De NN Zevenheuvelenloop is een van de grootste hardloopevenementen van Nederland. Deze najaarsklassieker trekt elk jaar duizenden deelnemers van over de hele wereld. Het parcours  voert je door het heuvelachtige landschap van Nijmegen en biedt een mooie uitdaging voor hardlopers van alle niveaus. Voor informatie zie: https://www.nnzevenheuvelenloop.nl/

Het evenement heeft een geweldige sfeer die wordt ondersteund door enthousiaste supporters langs de route. Daarnaast zijn er verschillende muziek- en entertainmentacts die zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Inschrijven voor actieve NN’ers

​​​​​​​NN heeft via NN Running Events 150 startbewijzen voor de NN Zevenheuvelenloop en 50 startbewijzen voor de NN Zevenheuvelennacht beschikbaar gesteld.

Inschrijven kan via: Inschrijven | Zevenheuvelenloop (nnzevenheuvelenloop.nl)

Spelregels voor actieve NN’ers

  • Gebruik voor de registratie je zakelijke mailadres;
  • Vul bij "Kortingscode" de code <zie e-mail hierover> in (dat kan na de samenvatting en voor het betalen - het bedrag voor deelname wordt dan van de prijs afgetrokken);
  • De startbewijzen zijn uitsluitend bestemd voor NN medewerkers en de kortingscode is niet overdraagbaar;
  • Wanneer het aantal aanmeldingen het aantal beschikbare startbewijzen overschrijdt, kom je op de reservelijst;
  • Bij annuleren na 1 november 2024 of niet aan de start verschijnen volgt een donatieverzoek van € 25,00 voor het Jeugdeducatiefonds;
  • Pas als alle 150 startbewijzen zijn verdeeld, kun je jezelf via de reguliere wijze inschrijven. Uiteraard mits daar nog startbewijzen beschikbaar zijn. De inschrijfkosten van individuele inschrijvingen aan actieve NN’ers worden niet vergoed als op het moment van inschrijven nog gratis startbewijzen van NN Running Events beschikbaar zijn.

​​​​​​​Zondag 20 oktober is de deadline om in te schrijven en iedereen krijgt het startnummer thuisgestuurd.

Wij verzoeken de Runners die in actieve dienst van NN zijn van deze inschrijfmogelijkheid gebruik te maken. Pas als alle gratis startbewijzen zijn vergeven, kun je jezelf via de reguliere wijze inschrijven. Zie hiervoor de inschrijfprocedure hieronder. De kosten van eigen inschrijvingen door actieve NN’ers worden niet vergoed als op het moment van inschrijving nog gratis startbewijzen via NN Running Events beschikbaar blijken te zijn.

Inschrijven voor overige Runners

Inschrijven via: Inschrijven | Zevenheuvelenloop (nnzevenheuvelenloop.nl)

Voor het declareren van het inschrijfgeld stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stuur hierbij ook een kopie van je betaalbewijs mee. Eventuele extra’s zoals een shirt, medaille graveren etc. worden niet vergoed.

Uitbetaling vindt uitsluitend plaats als je hebt deelgenomen. Dit wordt gecontroleerd door vermelding van je naam op de uitslagenlijst.

NN Runners Home 

Op zondag 17 november is er voor de NN deelnemers in de Vereenging het NN Runners Home waar spullen achtergelaten kunnen worden en een hapje en drankje wordt aangeboden. De actieve NN’ers die via NN Running Events een gratis startbewijs ontvangen, hebben automatisch toegang tot het NN Runners Home. Voor de overige Runners zal er via ons toegang worden geregeld.

Op zaterdagavond 16 november (NN Zevenheuvelennacht) is er geen NN Runners Home.