Rotte Dam Loop

Het bijzondere aan deze loop is dat er géén tijdswaarneming plaatsvindt. Waar het bij deze loop voornamelijk om gaat, is het met elkaar genieten van de omgeving. Een zogenoemde 'social run'. Naast hardlopers doen er ook wandelaars mee. We hebben deze loop als 'uitprobeersel' op onze hardloopkalender gezet. Daarom horen we graag bij deelname jullie ervaringen.

 

Parcours

Het parcours voert langs de rivier De Rotte. Vanaf het terrein van Outdoor Valley in Bergschenhoek, langs het Hoge en Lage Bergse Bos via de Binnenrotte naar de finish voor de Markthal, in het centrum van Rotterdam. Bij de finish staat een koud drankje voor je klaar bij Café van Zanten.

 

Afstanden

10 km en 21 km

 

Starttijd

De starttijden zijn in de ochtend tot 12.00 uur. Dit om te grote drukte op de Binnenrotte en het terras van Café van Zanten te voorkomen. De exacte starttijden volgen op een later moment (houdt hiervoor zelf de website van de organisatie in de gaten).

 

Inschrijven

Inschrijven kan online op de website van de organisatie: Ik wil erbij zijn! - Rotte Dam Loop of Inschrijfformulier Rotte Dam Loop 18 juni 2023 (inschrijven.nl)

 

Bij je inschrijving zijn een medaille, een shirt en een drankje na afloop inbegrepen.

Inschrijfkosten: 10 km € 15,- en 21 km Є 21,-

 

Informatie

Op de website vindt je alle informatie over hoe je vanaf de finish weer terug komt naar de startlocatie. Bijvoorbeeld tegen betaling met een pendelbus (te bestellen via je inschrijving) of met de metro. En over je tas met spullen die naar de finishlocatie wordt gebracht.

 

Deelname opgeven

Na inschrijving en onder voorwaarde van deelname kan het inschrijfgeld worden gedeclareerd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef ook je deelname en ervaringen door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We horen graag of deze loop voor herhaling vatbaar is.