KOPJESLOOP TE DELFT

De Kopjesloop is een recreatieve hardloopwedstrijd die elke tweede zondag van de maand (september tot en met juni) plaatsvindt in de Delftse Hout. Met een parcours van één of twee ronden van 5 km, geheel geasfalteerd en nagenoeg verkeersvrij. De organisatie wordt verzorgd door AV De Koplopers.

Zie voor het parcours: Kopjesloop – Parkoers en parkoersrecords | Atletiek Vereniging De Koplopers

Afstanden en starttijden

  • 5 km: 11:00 uur
  • 10 km: 11:00 uur

Adres

Bieslandsepad 10, 2616 LL Delft

Inschrijven

Je kunt je tot zaterdag 11 februari 2023 online voorinschrijven via: Inschrijfformulier Kopjesloop | Atletiek Vereniging De Koplopers

Ophalen startnummers en na-inschrijven

Na-inschrijving op de dag zelf is ook mogelijk. De inschrijfbalie is te vinden in de kantine van Korfbalvereniging DES in Sportpark Biesland op het Bieslandsepad 10 te Delft. Direct naast Rijksweg A13, bereikbaar via Tweemolentjeskade of de Bieslandsekade links onder het viaduct). Hier kun je ook vanaf 9:45 uur je startnummer ophalen.

Overige informatie

Voor alle overige informatie, waaronder een routebeschrijving en een link naar het parkoers, zie: Kopjesloop – Info | Atletiek Vereniging De Koplopers

Aanmelden en declareren inschrijvingen

Het inschrijfgeld kun je declareren bij onze penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarbij een vereiste voor uitbetaling is dat je hebt deelgenomen aan de loop (en dus voorkomt op de uitslagenlijst). Graag ook nog een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we je uitslag op onze website kunnen zetten.