Uitslag NN Runners 2024:
1/4: 1:09:29  Kees van Geel
1/2: 1:40:17  Lourens la Roi
1/2: 1:54:20  Hans Bakker (?)
1/2: 1:54:57  Michel Bregman
1/2: 2:09:54  Ariane Reedijk


NN Egmond Halve Marathon
is het eerste grote loopevenement van het nieuwe jaar, met naar verwachting zo’n 15.000 deelnemers. Je kunt kiezen uit een parcours van 10,5 of 21,1 kilometer. Deze voeren je over het strand, door de duinen en over de boulevard van Egmond aan Zee.

Inschrijven voor NN-medewerkers

Ben je in actieve dienst van NN? Meld je dan vóór 1 december 2023 aan via NN Evenementen. Je stuurt hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van:

  • Je voornaam en achternaam
  • Je NN mailadres
  • De afstand die je wilt lopen

Je ontvangt vervolgens per mail een ticket waarmee je zelf je inschrijving kunt regelen.

Let op: inschrijven is alleen mogelijk voor NN-medewerkers (met een zakelijk NN e-mailadres). Heb je je (al) ingeschreven maar ben je toch verhinderd? Meld je dan af vóór 1 december 2023. Lukt dat niet dan stuurt NN Evenementen je een donatieverzoek van € 25,- t.b.v. de Linda Foundation.

Inschrijven voor overige leden

Ben je géén NN-medewerker? Dan schrijf je je direct (individueel) in via de inschrijfbutton op de website: NN Egmond Halve Marathon – NN Egmond Halve Marathon

Hier vind je ook alle informatie over deze loop.

Declareren inschrijfgeld

Je kunt bij onze penningmeester het inschrijfgeld declareren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle eventuele extra’s worden niet vergoed.
Het inschrijfgeld wordt achteraf overgemaakt mits je naam op de uitslagenlijst voorkomt.

Opgeven deelname en toegang tot het NN Runners Home

Geef ook je deelname door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je toegang tot het NN Runners Home en gebruik maken van de faciliteiten? Geef dit dan ook op, vóór 1 december 2023. Dan melden wij je aan bij NN Evenementen voor de gastenlijst.

Geef ook de naam op van een eventueel loopmaatje en/of supporter voor toegang. Dit is onder voorbehoud dat er deze editie ook weer een NN Runners Home wordt ingericht. Én dat wij toestemming van NN Evenementen krijgen om ook supporters en loopmaatjes op te geven (wij hebben hier nog geen definitief bericht en/of toestemming voor ontvangen).