NN Marathon Rotterdam uitslag
2:56:05 Peter Sliep M45 61e/1305
3:16:09 Ronald Kalis M35 490e/1883
3:29:03 Lourens la Roi M55 102e/668
3:38:59 Jelle Bolte M60 50e/345 (foto huldiging 15e marathon hieronder)
4:59:02 Martin Mathey M55 621e/669
   

NN 1/4 Marathon Rotterdam uitslag
0:50:01 Frans de Bode M40 126e/643
0:55:18 Rob Poliste M50 176e/675
0:56:44 Ariane Reedijk V40 397e/727
1:26:29 Bep Koolma V70 10e/18

NN Marathon Rotterdam.
De volgende editie van deze loop vindt plaats op zondag 13 april 2025.


Hele marathonafstand binnen één week uitverkocht

Eind september is de inschrijving voor de 43ste geopend, maar al binnen één week zijn alle beschikbare startbewijzen uitverkocht!
Heb jij je in de openingsweek al direct ingeschreven en een startbewijs weten te bemachtigen? Dan kun je je inschrijfkosten declareren bij onze penningmeester. Hiervoor geldt ook weer: de kosten worden vergoed mits je aan de start verschijnt (dit wordt achteraf gecontroleerd door na te gaan of je naam op de uitslagenlijst staat). Eventuele extra’s die bij de inschrijving zijn besteld worden niet vergoed.

Voor de actieve NN medewerkers zijn mogelijk nog wél startbewijzen beschikbaar. Hiervoor is door NN Evenementen al een bericht op intranet geplaatst. Voor de goede orde hebben we deze informatie ook onderaan deze mail vermeld.

¼ marathonafstand niet meer beschikbaar

Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor de ¼ Marathon Rotterdam (10,55 km).

Inschrijven: NN Marathon Rotterdam 2024 | njuko.com

Ook voor de ¼ Marathon Rotterdam geldt dat het inschrijfgeld alleen vergoed wordt als je aan de start verschijnt en dus ook je naam op de uitslagenlijst voorkomt.

Inschrijven voor actieve NN medewerkers

Als naamgever van de NN Marathon Rotterdam is er een aantal startbewijzen beschikbaar voor NN medewerkers. Je kunt je inschrijven voor de ¼ Marathon van 10,55 km en de hele marathon van 42,195 km. 

De NN medewerkers die meedoen aan de NN Marathon Rotterdam worden op 14 april 2024 ontvangen in het NN Runners Home in ons kantoorpand Delftse Poort en kunnen daar hun spullen achterlaten. 

Meedoen? Stuur dan een mail met jouw naam, de afstand en het e-mailadres waarmee je wil inschrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt een link om je in te schrijven voor de opgegeven afstand. Zijn de startbewijzen voor de door jou gekozen afstand op, dan krijg je hiervan bericht en kom je op de reservelijst. Wanneer je je via browser MS Edge inschrijft, zorg er dan voor dat de cookies zijn verwijderd en rond je inschrijving in één keer af. 

Spelregels

  • Je kunt je tot uiterlijk 1 februari 2024 aanmelden (onder voorbehoud van beschikbaarheid van de startbewijzen)
  • De startbewijzen zijn alleen beschikbaar voor NN medewerkers (hierop wordt gecontroleerd, o.a. op basis van een zakelijk nn mailadres)
  • Wanneer je ingeschreven bent, maar toch niet mee kunt doen, meld je dan voor 1 maart 2024 af via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo krijgt een collega die op de reservelijst staat alsnog de mogelijkheid om mee te doen.
  • Als je na 1 maart 2024 afmeldt of niet aan de start verschijnt, word je gevraagd ter compensatie een donatie van € 25,00 te doen aan de LINDA foundation, het goede doel van NN. De mail met donatieverzoek ontvang je na 14 april 2024.

De gratis startbewijzen voor NN medewerkers worden via NN Evenementen aangeboden.
Wij hebben hier als NNPV Runners verder geen bemoeienis mee.  

Doorgeven deelname

Graag ontvangen we van alle deelnemende Runners een aanmelding van deelname. Dus ook van de Runners die zich via NN Evenementen voor de gratis startbewijzen hebben ingeschreven. Aanmelden graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij ook aan of je de hele of kwart marathon loopt.

Toegang tot het NN Runners Home

We gaan uiteraard ook weer proberen om voor de NNPV Runners die zich individueel hebben ingeschreven toegang te krijgen tot het NN Runners Home. Wil je toegang? Geef dit dan aan ons door. De NN medewerkers die via NN Evenementen een gratis startbewijs ontvangen, krijgen automatisch toegang. En hoeven dit uiteraard niet aan ons door te geven. Wij weten overigens nog niet of er ook voldoende capaciteit is om supporters en hardloopmaatjes mee te nemen. Zodra hierover meer bekend is, informeren wij jullie hierover.