Noord AA Polderloop    
  9-2-2020  AFGELAST    
# Voor en achternaam Geslacht Afstand
       
       
1 Erik-Jan Beuzenberg  Man 5
2 Martin Liefting Man 5
3 Hans de Niet Man 10
4 John van Zweeden Man 10
5 Ron Holling Man 10
6 Melissa Arkema-Dijkhuizen Vrouw 10
7 Adri Vergalen Man 15
8 Hubert van der Planken Man 15
9 Piet de Knegt Man 15
10 Wim Beekman Man 15
11 Renske van der Goes Vrouw 15

Zondag 9 februari 2019: Noord-AA Polderloop in Zoetermeer

 Doe mee aan de gezelligste loop door het Groene Hart op zondag 9 februari! Het is alweer de 20e keer dat deze loop wordt georganiseerd. Voor alle afstanden wordt de  tijdregistratie verzorgt door MySport. De uitslagen zijn binnen 24 uur na het evenement te vinden op deze site en www.uitslagen.nl. De start vindt plaats vanaf het clubgebouw van de Road Runners in Zoetermeer.            

Starttijden:

13.00: 5, 10 en 15 km

Je ontvangt het startnummer van het bestuur van de NNPV RuNNers op 9 februari. Zorg dat je uiterlijk een half uur voor aanvang je startnummer opgehaald hebt.

Adres:

Clubgebouw Road Runners Zoetermeer
Het Lange Land 14-16
2725 KZ, Zoetermeer

Route:
A12 vanuit Den Haag: Afrit 6 (Zoetermeer-Centrum). Boven aan de oprit linksaf en daarna rechtdoor (Afrikaweg). Met de weg meerijden naar rechts. Door Tunnelbak (Europaweg). Bij verkeerslichten linksaf  (Aziëweg). Na de 2e verkeerslichten linksaf (Redelaan), direcht rechtsaf (Het Lange Land).

Er is beperkte parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het clubgebouw. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Wij adviseren u zo veel als mogelijk met de fiets of het openbare vervoer te komen. Kleedkamers en douches zijn aanwezig, alsmede EHBO en massage.  Tegen een sportieve prijs zijn drankjes en beperkt broodjes, soep en snacks verkrijgbaar.

Voor meer informatie: http://www.noord-aa-polderloop.nl/site/

Schrijf je snel in (uiterlijk 3 februari), door middel van een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin vermeld:

Voor en achternaam

Geboortedatum

Geslacht

Afstand

 

 

 

 

Deelname aan de Noord-Aa Polderloop is op eigen risico.