Uitslag
Rene Markx 1:41:52
Lourens la Roi  1:46:04
Petra van Deutekom  2:03:37
Mervin Morars 2:06:01
Michel Bregman  DNF?

1/4 mar.: Kees van Geel 1:07:38


Op zondag 8 januari 2023 lopen er naar verwachting weer 18.500 deelnemers mee aan de NN Egmond Halve Marathon. Met een uitdagend parcours over asfalt, door de duinen en over het strand. De inschrijving voor deze loop, die ook weer op onze hardloopkalender van 2023 wordt opgenomen, is geopend. De collega’s die in dienst zijn van NN, kunnen zich via NN Evenementen aanmelden. Zie hiervoor het bericht op intranet (SAM). De overige NNPV Runners kunnen zich rechtstreeks inschrijven.

Aanmelden NN collega’s

NN Evenementen heeft 200 startbewijzen voor NN collega’s beschikbaar. Als je aan deze lid mee wilt doen, wordt je verzocht je via deze optie aan te melden.

Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin:

  • je voornaam
  • je achternaam
  • je zakelijke mailadres (zodat je aan kunt tonen dat je een NN collega bent)
  • de afstand die je wilt lopen (21,1 of 10,5 km)

Je ontvangt dan per mail een ticket waarmee je zelf jouw inschrijving kunt voltooien.

Doe dit uiterlijk 24 november 2022!

 

Inschrijven overige NNPV Runners

Voor de NNPV Runners die zich niet via NN Evenementen in kunnen schrijven geldt: schrijf jezelf in en declareer je inschrijfgeld bij ons. Na inschrijving stuur je een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je IBAN-nummer. Het inschrijfgeld wordt vergoed na deelname als je naam op de uitslagenlijst voorkomt. Bijkomende kosten zoals het graveren van een medaille worden niet vergoed.

Inschrijven: Inschrijven – NN Egmond Halve Marathon

Meer informatie: NN Egmond Halve Marathon – NN Egmond Halve Marathon

Graag ook je deelname doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de afstand (Halve of Kwart Marathon). Wij zullen dan ook je gegevens aan NN Evenementen doorgeven voor toegang tot het NN Runners Home. Ervan uitgaande dat deze ook weer aanwezig is.