Uitslagen NNPV runners
0:56:45 Peter Sliep       M45 (27e/1327)  <====
1:10:55 Lourens la Roi  M50 (326e/1378)
1:18:26 Merwin Morars M50 (700e/1378)
1:18:38 Michel Bregman M40 (1022e/1517)
1:19:24 Rob Poliste      M50 (757e/1378)
1:19:34 Ton de Kovel    M65 (84e/362)
1:38:22 Ron 't Lam       M65  (300e/362)


De inschrijving voor de NN Zevenheuvelenloop op zondag 19 november 2023 is geopend. De Runners die een vorige editie hebben meegelopen, ontvingen als het goed is al een mail van de organisatie. 

Deze 15 kilometerloop staat traditioneel op onze hardloopkalender. November is nog ver weg maar er zijn maximaal 25.000 plaatsen beschikbaar voor deze populaire loop. Wil je meedoen? Schrijf je dan zo vroeg mogelijk in.

Inschrijven

Inschrijven kan via: www.nnzevenheuvelenloop.nl

Je kunt bij onze penningmeester uitsluitend het inschrijfgeld declareren. Alle extra’s zoals een t-shirt, medaille etc. worden niet vergoed. Het inschrijfgeld wordt achteraf overgemaakt nadat je naam op de uitslagenlijst voorkomt.

Ben je een actieve NN medewerker? Gebruik dan de kortingscode!

NN heeft 150 startbewijzen voor de NN Zevenheuvelenloop en 50 startbewijzen voor de NN Zevenheuvelennacht beschikbaar. Daarvoor geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

  • Gebruik voor de registratie je zakelijke mailadres
  • Vul bij “Kortingscode” de code <zie e-mail> in (dat is na de samenvatting en voor het betalen, het bedrag voor deelname wordt dan van de prijs afgetrokken)
  • Schrijf je je tóch individueel in terwijl je als NN medewerker een gratis startnummer via NN Evenementen had kunnen krijgen? Dan wordt je eventuele declaratie bij NNPV Runners niet vergoed

Zondag 22 oktober is de deadline om in te schrijven voor NN medewerkers met de kortingscode. Wacht hier niet te lang op om niet het risico te lopen dat alle beschikbaar gestelde startbewijzen zijn geclaimd. De gratis startbewijzen zijn uitsluitend bestemd voor NN medewerkers met een zakelijk NN mailadres. De kortingscode is niet overdraagbaar. De startnummers worden thuisgestuurd. Bij annuleren na 1 november of niet aan de start verschijnen, volgt vanuit NN Evenementen een donatieverzoek ad € 25,00 voor de LINDA.foundation.

NN Runners Home

Op zondag 19 november is er voor de NN deelnemers in ‘de Vereeniging’ weer een NN Runners Home ingericht. Hier kun je je spullen achterlaten en wordt een hapje en een drankje aangeboden.

De NN medewerkers die zich met de kortingscode inschrijven, worden automatisch op de gastenlijst van NN Evenementen gezet. De NNPV Runners die zich individueel inschrijven niet.

Ben je geen NN medewerker maar wil je wél toegang tot het NN Runners Home? Geef dit dan aan ons door. Wij zorgen er dan voor dat je op de gastenlijst komt te staan. Het is nog niet bekend of en zo ja hoeveel supporters en/of loopmaatjes je mee kunt nemen. Deze informatie volgt in een later stadium.

Informatie

Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van de NN Zevenheuvelenloop: NN Zevenheuvelenloop | Zevenheuvelennacht

Deelname opgeven

Na inschrijving en onder voorwaarde van deelname kan het inschrijfgeld worden gedeclareerd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef ook je deelname en ervaringen door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .