De namen van de deelnemende NNPV Runners worden enkele dagen voor de loop hier gepubliceerd.
Na inschrijving dit graag dus melden aan de wedstrijdsecretaris.


 


Zaterdag 8 februari 2020 is de 46e Februariloop, met verschillende loopafstanden vanaf Boerderij Hoekelum door de prachtige bossen van Bennekom.

De Februariloop volgt een fraai, gevarieerd en heuvelachtig parcours over landgoed Hoekelum en boswachterij De Oostereng. De loopafstanden (5, 10 en 21,1 km) bestaan uit één ronde over deels halfverharde en onverharde zandwegen. Bij de finish is een drinkpost; onderweg zijn er drinkposten voor de 10 km (1) en de halve marathon (3).

Starttijden:

10:45 uur        Start halve marathon (21,1 km)
11:00 uur        Start 5 km
11:15 uur        Start 10 km

De voorinschrijving sluit op 7 februari 2020 om 21.00 uur. Op zaterdagmorgen 8-2-'20 is er maar beperkte gelegenheid voor na-inschrijving en dit is duurder (zie www.cbfb.nl). Het inschrijfbureau is bij Boerderij Hoekelum, Edeseweg 122, 6721 KE Bennekom, waar u zaterdagmorgen uw startnummer en chip ophaalt en waar de start en finish zijn. 
Er wordt gebruik gemaakt van de tijdregistratie met MYLAPS Championchip. De inschrijfkosten zijn afhankelijk van welke chip u gebruikt. Kijk op www.cbfb.nl/Februariloop bij Inschrijven voor meer informatie over o.a. tijdregistratie, chipsysteem en welke chips worden gebruikt. 
Let op: koopt u een groene chip dan ontvangt u deze bij het afhalen van het startnummer. Wilt u een gele chip kopen dan moet u deze eerst bij MYLAPs bestellen (houd rekening met een levertijd van > 1week) voordat u zich hiermee kunt inschrijven.

Inschrijven kan met onderstaande link:

https://inschrijven.nl/form/2020020800351-nl

Na inschrijving dit graag melden aan de wedstrijdsecretaris.
Na deelname kan je de kosten declareren bij de penningmeester. Vergoeding obv voorinschrijving. Aanschaf chip wordt niet vergoed.

Voor meer info zie de website:

https://www.cbfb.nl/februariloop/

Deelname aan de Februariloop is op eigen risico.